Våra kunder

Genom åren har vi producerat skräddarsydda böcker, kataloger, broschyrer, bildkortlekar och spel för kommuner, organisationer och företag. Nedan finner du en lista på några av uppdragsgivarna samt ett antal citat om hur det varit att jobba med oss. Välkommen med din förfrågan du också!

Kunder

Bank of England, Fjällräven, Nordea, Scan Global Logistics, Vasamuseet, Brottsofferjouren, Green Cargo, Victoriakliniken, Kanal 75, Uppsala turistbyrå, Västerås turistbyrå, Almi, Atlantica Försäkringar,Tuxer, SCA, Kontikimuseet

Sagt om oss:

”Lyxo hjälpte oss göra den underbara boken Uppsala i bilder. Ett toppenbra samarbete mellan en duktig Uppsala-fotograf, turistinformationen och Lyxo förlag. Boken blev och är fortfarande en stor försäljningssuccé hos oss”

Karolina Renström, Uppsala Tourism

”Vi tyckte att en bildkortlek var ett kul sätt att kommunicera miljöbilder av våra produkter. Lyxo fixade såväl projektledning som layout och tryck till ett mycket bra pris. Som giveaway var kortleken en succé och vi fick beställa fler efter bara ett halvår”

Ulrika Bergstrand, Fjällräven

”Med Lyxo har allt fungerat smidigt. Vi är supernöjda med samarbetet och vår nya produkt Västeråskortleken. Nu har vi börjat med vår bok om Västerås, vilket vi ser fram emot!”

Pernilla Törngren, Turistbyråchef, Västerås

”När vi behövde lite nya idéer till vår produktkatalog kom vi i kontakt med Lyxo. Nu har vi samarbetat i snart två år och vi är väldigt nöjda, både med resultatet och vägen dit. Lyxo tillför en kompetens vi inte har i vårt företag. Uppkommer problem löser vi det tillsammans”

Andreas Robling, vd Greiff´s (klädmärket Tuxer)